tag:blogger.com,1999:blog-7306307839171129251.post3201534079170598857..comments2011-06-30T02:35:01.867-07:00Comments on Avec le vent du Sud: Glazúrozott sárgarépaZséhttp://www.blogger.com/profile/02574976148173417421noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7306307839171129251.post-80497780594533394702009-12-09T06:44:51.524-08:002009-12-09T06:44:51.524-08:00Rendben, erre mindenképp fogok szakítani időt :-) ...Rendben, erre mindenképp fogok szakítani időt :-) Talán lesz addigra jobb gépem is. <br /><br />A karfiolt valószínűleg sós vízben gőzölném, és leönteném olvasztott vajjal (esetleg vajas morzsával) és pirított mandulát szórnék a tetejére.Zséhttps://www.blogger.com/profile/02574976148173417421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7306307839171129251.post-55422983132588643332009-12-09T01:19:35.551-08:002009-12-09T01:19:35.551-08:00de szépek! nagyon megnéznék egyszer egy ilyen farm...de szépek! nagyon megnéznék egyszer egy ilyen farmer marketet, tavasszal ha lesz időd : )))) fotózz a piacon, lszi! A répa karfiol verzióját vettem meg az erzsébeti piacon, a felhasználást illetően én is gondban voltam veleDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.com